Beroepen

Sinds ons begin, meer dan 25 jaar geleden, hebben we onze bedrijfs- “cultuur” gecreëerd en ontwikkelt. Het is een voortdurend ontwikkelingsproces en we geloven dat het de mensen zijn die voor ons werken die de stem en de identiteit van Vitality 4 Life vormen. Vandaag, onze stem is gedreven, innovatief, deskundig en behulpzaam. En de mensen waarmee we werken belichamen deze kwaliteiten. We zijn trots op ons bedrijf waar er altijd ruimte is om te groeien, te ontwikkelen en voor uitdaging. Innovatie is voor ons erg belangrijk bij Vitality 4 Life; en dat is de reden waarom we altijd op zoek zijn naar mensen die ons zullen helpen om te groeien.

 

We zijn altijd op zoek om ons team uit te breiden met mensen die klantgericht, gedreven en team georiënteerd zijn. We hebben posities beschikbaar over alle afdelingen – Verkoop, Marketing & E-commerce, Klanten Service, Boekhouding, Logistiek en in ons Warenhuis. Als je vaardigheden in een van deze gebieden hebt, of in vertaling, inhoud beschrijven of zelfs gewoon een passie voor de gezondheid van de industrie hebt, overweeg dan een carrière bij Vitality 4 Life.

 

Vitality 4 Life is een internationale onderneming met kantoren in Australië, Nieuw-Zeeland en het Verenigd Koninkrijk en we zijn op zoek naar  het samenwerken met de juiste mensen om ons bereik in andere gebieden uit te breiden. Terwijl wij op zoek zijn naar mensen in onze huidige locaties, zijn we ook op zoek naar mensen die ons zullen helpen om onze huidige bereik uit te breiden.

 

Wat maakt ons zo verschillend?

 

√ "Klanten komen op de eerste plaats". Bij Vitality 4 Life onze klanten zijn het belangrijkst, ze vormen de kern van ons bedrijf. We zoeken mensen die ons zullen helpen om onze relaties met klanten te versterken - ongeacht welke afdeling.

 

√ We zijn een hecht en divers bedrijf en als zodanig werken we samen binnen onze afdelingen. Werken bij Vitality 4 Life geeft u een inzicht in alle niveaus van ons bedrijf, wat werkt van de grond op.

 

√ Potentieel om te groeien. Bij Vitality 4 Life, werken de meesten van ons in verschillende posities dan we zijn begonnen! Wij zijn trots op het zien van potentieel in mensen en voeden ze in een positie die ze liefhebben. Als je gepasseerd bent is er bij Vitality 4 Life alles mogelijk, de sky is the limit!

 

Vertel ons over jezelf

* Verplichte velden