Bestellen & betalen bij Vitality 4 Life Nederland

Online bestellen

U ontvangt een automatische bevestiging per e-mail zodra afhandeling voltooid is. Als er fouten of problemen met uw bestelling zijn, neem contact met ons op zodat wij ervoor te kunnen zorgen dat uw juiste bestelling wordt verzonden.

Voeg een contact telefoonnummer met uw bestelling voor levering én ook efficiënte communicatie over uw bestelling.

Je ziet meer over verzending & terug sturing hier, met inbegrip van details over het bijhouden van uw bestelling.

Betaling

wij accepteren graag en veilig MasterCard en Visa.

Onze geprefereerde betaalmethode is Paypal.

PayPal is een account gebaseerde systeem, waarmee klanten geld online direct via credit cards of gekoppelde bankrekeningen kunnen verzenden en ontvangen.

Bovenal zorgt PayPal voor u veilige transacties zonder uw gedetailleerde accountgegevens te geven.

PayPal zorgt ervoor dat deze informatie privé blijft terwijl ook gegarandeerd 100% bescherming tegen ongeautoriseerde betalingen die zijn verzonden vanaf uw account.

Bezoek www.paypal.nl voor meer informatie.

Annuleren of wijzigen van uw Order

wilt u uw bestelling wijzigen, gelieve te proberen om ons te contacteren via telefoon of e-mail binnen 24-48 uur na aankoop zodat de bestelling niet wordt verzonden. Wij zullen ons best doen om u te helpen zoals u uw bestelling wilt wijzigen.

Als u uw bestelling wilt annuleren, gelieve te verwijzen naar onze winkel annuleringsvoorwaarden hieronder:

Annulerings recht 

a) u recht heeft op deze overeenkomst te annuleren binnen 14 dagen zonder opgave van redenen

b) de annuleringstermijn vervalt na 14 dagen vanaf de dag waarop u verwerven, of de persoon die u hebt gevraagd voor het verzenden van de goederen verwerft fysieke bezit van de goederen

c) u zal geen recht hebben om te annuleren van de items die we hebben gepersonaliseerd voor u of die zijn aangebracht in uw specificatie

d) aan de uitoefening van het recht om te annuleren moet u ons informeren (zie onze contactgegevens) van uw beslissing om deze overeenkomst op te zeggen door een duidelijke verklaring (bijvoorbeeld een brief per post, fax of e-mail). U kunt het model domeinnaamannulatie-formulier, maar het is niet verplicht.

e) om te voldoen aan de annuleringstermijn, volstaat het voor u voor het verzenden van uw mededeling betreffende uw uitoefening van het recht om te annuleren voordat de annuleringstermijn is verstreken.

Gevolgen van annulering

a) als u dit contract annuleert, zullen we van u  alle betalingen welke van u ontvangen zijn aan u vergoeden, inclusief de kosten van levering (met uitzondering van de aanvullende kosten als u kiest voor een type van levering dan de goedkoopste soort standaard levering aangeboden door ons)

b) kunnen maken We een aftrek van de vergoeding voor verlies in waarde van elke geleverde goederen , als het verlies het resultaat van geen onnodige behandeling door u is.