BioChef Nederland

BioChef Nederland: Slowjuicers, Blenders en Voedsel Drogers

Vitality 4 Life is de officiële distributeur van het Australische merk van keukenproducten BioChef.  

De BioChef producten omvatten alles wat u nodig heeft om gezond te koken. Het belangrijkste doel van het merk BioChef is de inname van levende enzymen en voedingsstoffen te vergemakkelijken door het eten van rauw voedsel.   De BioChef Nederland producten hebben een unieke technologie, EPT "enzime Protection Technology", die er voor zorgt dat voedingsstoffen, vitaminen en enzymes altijd vers blijven en zodat u kan genieten van een gezond en natuurlijk sapje of hapje.  

In de winkel van Vitality 4 Life zal u de volledige gamma BioChef vinden, waaronder:  

Deze producten zullen u helpen om een gezonde levenstijl te houden. Met BioChef is gezond eten is veel makkelijker dan het lijkt!  Het aller belangrijkste is uw gezondheid.

Alle BioChef producten zijn gemaakt van gifvrije materialen (Geen Bisphenol A, BPA-vrij) zoals Tritan en Ultem. De motoren zijn AC inductie (behalve BioChef Axis Compact), krachtig en betrouwbaar. Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid voor de beste prijs.  

Een test van de kwaliteit en betrouwbaarheid van het merk BioChef zijn de garanties, van 10 jaar tot levenslange garantie op de motor van slowjuicers.  

Waarom zou u BioChef moeten kiezen? Ons best verkopende product is de slowjuicer 'BioChef Whole Atlas Slow Juicer', dit model heeft meer dan 100 reacties van klanten over de hele wereld die hun ervaring hebben gedeeld. U kunt ze hier lezen: Engeland, Duitsland, Spanje, Frankrijk.