De Hippocrates Plus Dubbele Versnelling Sapmachine Levend Voedselverwerker

Deze sapmachine haalt de hoogste opbrengst sappen uit de grootste sortering fruit en groentesoorten dan welke andere sapmachine ook op de markt!

De Hippocrates 'Plus' biedt specifieke hulpstukken, zodat U eenvoudig tarwegras, druiven, tomaten, sinaasappels, bladgroenten, en wortelen kunt persen, en alles verbazingwekkend pulp vrij! De Hippocrates Plus is de enige sapmachine vandaag op de markt die ook granaatappels perst zonder problemen. Dit is een bewijs van duurzaamheid en sterk ontwerp van de Hippo!

De hulpstukken zijn inclusief bij de Hippo zodat U noedels en pasta en heerlijke desserts en notenboter kunt bereiden. De functionaliteit van voedsel verwerken met de Hippo is anders dan alle andere sapmachines en de mogelijkheden zijn eindeloos!

De 'Hippo Plus' is een complete levend voedsel keukenmachine, en zal een groot aantal apparaten vervangen....

  • perst groenten zoals tarwegras, bladgroenten, peterselie aloë vera en andere kruiden
  • perst vruchten zoals watermeloen, ananas, druiven en granaatappel
  • maakt bevroren fruit ijsjes
  • maakt notenboter
  • maak levende soepen, biologische babyvoeding, gastronomische dips, jam en tapenades
  • maakt pasta
  • maakt levende rijst, bonen en pulseert sappen

U kunt zelf notenmelk en koffiebonen malen!

Tarwegras en groentepers

Verbeteringen aan de revolutionaire dubbele versnelling betekent dat de Hippocrates nu tarwegras perst met minimaal schuim en maximaal sap. De Hippocrates perst ook bladgroenten, selderij, peterselie, aloë vera en andere kruiden met gemak.

De MEEST veelzijdige fruitpers

De Hippocrates 'Plus' kan granaatappel persen, in tegenstelling tot welke andere sapmachine dan ook op de markt. Is inclusief specifieke hulpstukken voor op de meest effectieve manier persen van tomaten, watermeloen, druiven en sinaasappelen.

Notenboter, notenmelk en sojamelk bereider

Effectief notenboter bereiden, notenmelk van amandelen, pistachenoten en paranoten. De voordelen van het drinken van notenmelk is dat het geen lactose bevat en daarom perfect geschikt is voor mensen met lactose intolerantie of gluten allergie of coeliakie.

Vleesmolen en blender

De sapmachine is voorzien van een zogeheten 'blanco'zeef, een zonder gaatjes. Daarom zal deze zeef in plaats van het scheiden van de pulp uit de groente of fruit, de producten mengen of combineren. Van tevoren gekookt voedsel kan worden omgezet in puree of soep. De Hippocrates kan ook gebruikt worden of dips, jams en tapenades te bereiden.

Pasta en noedels

Deeg kan ook in de machine gemaakt worden, en afhankelijk van de pasta soort of noedel soort die U wilt maken, het is mogelijk door de verschillende gevormde pasta of noedel hulpstukken of aanpassingen.