De Voordelen van Tarwegras Sap

Tarwegras in een van de meest krachtige superfoods in de wereld en is overvloedig krachtig met rijke voedingsstoffen, vitaminen en enzymen. Slechts 30ml vers geperst biologische tarwegras sap (1 shot) is gelijk aan de voedingswaarde van ongeveer 1 kg bladgroenten.

Tarwegras kan het lichaam voorzien van 98 van 102 elementen zoals calcium, magnesium, kalium, ijzer, zink, fosfor, maar ook veel aminozuren, vitaminen en mineralen. Meer dan dat, tarwegras is 70% chlorofyl, wat meer energie dan enig ander element levert. Dit betekent dat chlorofyl rode bloedcellen bouwt, de bloedsomloop functie helpt en verbetert wanneer de bloedsuikerspiegel problemen oplevert. Het levert hoge hoeveelheden zuurstof naar de hersenen en zorgt ervoor dat lichaamsweefsel functioneert op een optimaal niveau. Chlorofyl voedingsstof wordt geabsorbeerd door het lichaam zorgt voor weefselvernieuwing en verjongt.

Meer voordelen van tarwegras zijn:

  • Verhoogt het aantal rode bloedcellen en verlaagt de bloeddruk
  • Reinigt het bloed, de organen en het spijsverteringssysteem
  • Verhoogt het metabolisme
  • Stimuleert de schildklier die obesitas, indigestie en andere aanverwante ziekten kunnen bestrijden
  • Stimuleert de enzymactiviteit
  • Helpt bij alkaliseren van het bloed, vermindering van over-zuurgraad in het bloed
  • Fungeert als een krachtige detoxifier
  • Beschermt de lever en het bloed
  • De enzymen en aminozuren in tarwegras kunnen ons beschermen tegen kankerverwekkende stoffen

Wanneer tarwegras wordt geperst, met Sapmachines zoals de Oscar Neo DA 1000, krijgt het lichaam voedingsstoffen, worden organen gereinigt en essentiële vitaminen en mineralen worden geleverd die ons lichaam nodig heeft om te funcitonern. Gewone centrifugale sapcentrifuges zijn niet in staat om sap van tarwegras te maken. Dat is te wijten aan de hoge snelheid en extractiemethodes. Koude-Persing Juicers, maken gebruik van een zachte knijpende methode om maximaal sap te onttrekken aan Uw tarwegras, dus grote hoeveelheden sap uit grassen en houdt daarbij al haar voedingsstoffen nog intact. Dit betekent dat Uw lichaam direct kan genieten van de voordelen van tarwegras en in de meest pure vorm.

Er zijn verschillende manieren om tarwegras te nuttigen. Blenders. zoals de geavanceerde Bio Chef Blender, kunnen worden gebruikt om het gras te mengen met fruit of groenten en smaakvolle smoothies te maken. Of het nu door middel van extractie of tarwegras mengen komt, beide manieren zorgen ervoor dat U maximale voordelen behaalt met mininale inspanning en een dagelijkse inname van energie krijgt.

Tarwegras is al heel lang bekend om zijn vermogen zware metalen te verwijderen uit het lichaam. Het kan U helpen als het kwik uit het lichaam verwijderd is. De reinigende en zuiverende eigenschappen dragen bij aan het stimuleren van het immuumsysteem van het lichaam.

Het is onderzocht door de Amerikaanse Kanker Societeit dat tarwegras kan helpen om bronchitis, koorts, infecties, en huid- en spijsverteringsproblemen te genezen.

Tarwegras is ook een grote natuurlijke alkalizer, het reinigt zuren uit het lichaam en kan zelfs onze natuurlijke PH niveaus in balans houden. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom het drinken van tarwegras sap kan helpen bij het minimaliseren van ziektes.

U kunt Uw eigen tarwegras laten groeien en deze ultra rijke sap elke dag drinken natuurlijk uit eigen tuin. Vitality 4 Life verkoopt een scale van de beste ontkiemers op de markt. Kie uit ons assortiment en laat Uw eigen biologische supervoedsel in Uw comfortabele eigen huis groeien.

Veel Gestelde Vragen Over Tarwegras:

Is tarwegras niet verzurend voor het lichaam

Volgroeid, geoogst, verwerkt, gemalen en opgeslagen tarwe wel. Echter, net als bij de meeste granen, wanneer het gekiemd is dan bevat her veel alkaline.

Bevat Tarwegras Gluten?

Nee, tarwegras bevat geen gluten. In feite is tarwegras een geschikt soort voedsel voor mensen met een gluten intolerantie, allergie. Hoewel tarwe wel gluten bevat, is tarwegras geen graan. Het is een groene groente en heeft als zodanig geen gluten.

Hoeveel Tarwegras kan ik per dag drinken?

Aanbevolen wordt door Ann Wigmore om te beginnen met ongeveer 30ml tarwegrassap per dag. Na een paar weken kunt U het vermeerderen tot 60ml. In de maanden kunt U opbouwen tot 120ml tarwegrassap per dag

Hoe voorkom ik schimmel bij het verbouwen van Tarwegras?

Verrotting is het meest voorkomen probleem bij het kweken van tarwegras (in feite vaak het enige probleem). Het wordt geïdentificeerd als witte vlekjes die zich vormen. (normaal rod de basis van de sprietjes). Zwarte vlekjes wanneer het dood is. Het volgends betreft allemaal suggesties om te voorkomen van schimmels die op Uw tarwegras groeien.

- Week Uw tarwegras zaden niet langer dan 8 uur.

- Na het weken, de zaden zaaien zodra ze zijn opgedroogd.

- Probeer het micro groei klimaat te behouden zodat het niet steeds van warm naar vochtig gaat, een temperatuur van rond de 30º celsius wordt aanbevolen.

Is schimmelvorming op tarwegras van enige betekenis?

Schimmel vorming op tarwegras kan van grote betekenis zijn. Sommige mensen zijn allergisch voor schimmels en het is ook slecht nieuws voor mensen die lijden aan astma. Een inname van schimmel kan resulteren in onmiddellijke lichamelijke reacties zoals hoofdpijn, misselijkheid en zelfs netelroos.

Daarom is het belangrijk om zover mogelijk de tarwegras af te snijden boven de schimmel die gevormd is bij Uw Tarwegras, wanneer het geoogst gaat worden. Steriliseer Uw laden ook goed na de oogst om eventuele verwante schimmelgroei te ontmoedigen, te voorkomen.

Kan ik dezelfde lade van tarwegras herhaaldelijk knippen en opnieuw laten groeien?

Hoewel het mogelijk is om Uw tarwegras weer te laten groeien nadat U de eerste keer geoogst heeft, zodat U een tweede keer kunt oogsten, is dit niet aanbevolen. De tweede oogst zal minder voedingsstoffen bevatten als de eerste oogst. Dit komt omdat een groot deel van de voedingswaarde in tarwegras uit het zaad komt die ontkiemt en in de eerste oogst zal zitten. Evenals het verlies van voedingswaarde, verhoogt hergroeing van het tarwegras de kans op schimmelgroei.