Kleine Veranderingen Grote Winsten

Ik hang aan de lippen van mijn grootouders en hun vrienden wanneer ze verhalen beginnen te vertellen met de woorden 'toen ik jonger was', en ik dacht bij mezelf aan talloze gelegenheden, en dat onze gedachten toch wel nostalgisch worden naarmate we ouder worden. Ze waren gewoon aan het nadenken over de gloriedagen, toen ze jong, fit en vol hormonen waren. Volgens mij hadden ze geen heimwee terwijl ze over hun grootste overwinningen spraken, maar wel een probleem dat veel dieper lag: zij hadden hun vitaliteit verloren.

Mijn grootouders zo observerend als ik nu deed, doet me denken aan hoe makkelijk het kan zijn om vast te komen zitten in een sleur, en een leven vol van slechte gewoonten en keuzes die gemaakt zijn, uiteindelijk keuzes zijn waar we niet blij mee zijn. Ik wilde in het geheim een jeugdig leven en ik vond mijn antwoorden in Dr Norman Walker's boeken.

Jonger worden vraagt ??een open geest. Dr Norman Walker zegt in zijn boek Wordt jonger "Om jong te zijn betekent dat alle van de meeste van de kenmerken van de jeugd, gezondheid, energie, vitaliteit, en eeuwige lach op de lippen en in de ogen, maar om jonger te worden we moeten gezond zijn ". Voor degenen onder u die nog niet van Norman Walker gehoord hebben, hij was de grondlegger van koude persing sap. Een echte pionier, hij werd 99 jaar oud zijn met een dieet bestaande uit rauw voedsel en koude persing sappen.

Een paar jaar geleden was sap persen een zomer activiteit voor de meesten van ons. Alleen echte gezondheidsbewuste mensen volgden die trend. Ik heb een gezonde levensstijl voor de afgelopen twee jaar gevolgd en maak koude persing sappen elke dag van de week. Ik kom tot deze conclusie: Het maken van sap is de beste manier om het lichaam aan te vullen en te voorzien van een jeugdige, gezonde en stralend uiterlijk. Deze verklaring lijkt misschien dom, maar ik garandeer U dat geperst sap U zal verlichten op manieren die U niet voor mogelijk zult houden.

Wanneer wij sap persen worden daarbij de maximale hoeveelheid voedingsstoffen uit groenten en fruit gehaald, als ze in onze bloedbaan terecht komen, verkrijgt het lichaam essentiële vitaminen en mineralen voor de orgaanfuncties, en het algemeen welzijn gaat er op vooruit, U zult veel minder kwalen krijgen. Hoe kunnen groenten en fruit ervoor zorgen dat we ons zo goed voelen? welnu, hier is opsommingslijst:

  • Groenten en fruit komt in onze bloedbaan.
  • De hersenen sturen enzymen en mineralen naar organen van het lichaam om de herstellende eigenschappen aan kwalen, of voedingsstoffen voor het algehele functioneren van het lichaam.
  • Na verloop van tijd herstellen onze organen zich en herwinnen hun totale functie.
  • Gezonde lichaamsfunctie betekent energie en energie betekent een gezond, gelukkig en stralender mens.

We hebben allemaal een reden om te beginnen met het maken van sap te persen. Of uw sap perst om het lichaam te reinigen, af te vallen of om te stoppen met snoepen, het maken van sap kan ons helpen onze doelen te bereiken en om mee te helpen met jeugdigheid, energie en gezondheid te behouden. Een groot deel van het onderzoek heeft betrekking tot de voordelen voor de gezondheid van sap groenten en fruit. Het komt door het sap persen dat ik meer energie heb, en ik ga door met het omarmen van de jeugd..