Dr Norman Walker Boeken

Dr. Norman Walker Onderwijst Zijn Leidende Principes Door Zijn Boeken...

Dr Norman W. Walker (1886-1985) is in de hele wereld erkend als een van de meest gezaghebbende studenten van het leven, gezondheid en voeding. Al bijna 75 jaar heeft Dr. Walker onderzoek gedaan naar het vermogen van de mens om een langer en gezonder leven te leiden. Hij is zijn eigen voorbeeld van het bereiken van een stralende gezondheid door middel van goede gedachten, voeding en lichaamsverzorging.

""Ik kan eerlijk zeggen dat ik me nooit bewust ben van mijn leeftijd . Sinds ik volwassen ben hen ik nooit het gevoel dat ik ouder geworden ben, en ik kan zeggen, zonder enige twijfel of innerlijk voorbehoud, dat ik me vandaag de dag beter voel, alert en vol enthousiasme, dan tooen ik 30 jaar oud was. Ik heb nog steeds het gevoel dat mijn beste jaren voor me liggen, ik denk nooit aan verjaardagen, of zelfs om verjaardagen te vieren. Vandaag kan ik eerlijk zeggen dat ik geniet van een stralende gezondheid, en ik vind het niet erg om mensen te vertellen hoe oud ik ben: IK BEN LEEFTIJDLOOS"
Norman W. Walker, D.SC., Ph.D. Vibrant Health

Groenten persen en het belang van een kwaliteits sapcentrifuge. Dr Norman Walker; een pionier in de reductie van rauwe groenten in hun vloeibare vorm, gedemonstreerd door zijn eigen onderzoek:

"De vezels uit groenten en fruit moeten goed worden aangewreven... anders worden de vitaminen, enzymen en het gehele volume van de essentiële elementen van de groenten waarschijnlijk niet teruggevonden in het sap. Net als de meeste waardevolle dingen in het leven, hier het vitale deel van de groenten - die de grootste geconcentreerde waarde bevat - is het meest moeilijk te bereiken, ze zijn verborgen binnenin de vezels".

Als het sap geperst wordt door een centrifugale werking, wordt de werkende kracht van de groenten verminderd vanwege het ontbreken van de vitaminen en mineralen die achterblijven in de vezels...oxidatie en warmte door wrijving zal de neiging hebben om het sap te bederven in een korte tijd.

Echter, wanneer het goed geperst is, zijn de rauwe groentesappen gemakkelijk en snel opgenomen door het menselijk lichaam, en biologisch of levend voedsel za het hele lichaam regenereren met verrassend snelle resultaten.

De sappen gewonnen uit verse rauwe groenten en fruit zijn de middelen die we kunnen leveren aan alle cellen en weefsels van het lichaam met de elementen en de voedingswaardevolle enzymen die het lichaam nodig heeft en op de manier die het gemakkelijkst verteerbaar is en opgenomen wordt door het lichaam.

Dr. Walker was een groot voorstander en pionier in het gebruik van levende sap, gedistilleerd water, colon hydrotherapie en rauw voedsel voor de gezondheid en de genezing van ziektes. Zijn serie van 7 boeken over dit onderwerp zijn verkrijgbaar via Vitality 4 Life.

Voel je Jonger

Het verzorgen van je lichaam en genieten van een actief leven zal het proces van veroudering overschrijven. Steeds jonger voelen is mogelijk met deze gedetailleerde studie van de fysieke, mentale en spirituele aspecten te bereiken we een langdurige goede gezondheid. Walker omvat voedingsstoffen, klysma's, colon irrigatie, en spirituele harmonie. evenals kijken naar het bredere beeld van de harmonie in geest en ziel.

Gezonde Dikke Darm: De Sleutel tot een Levendig Leven

Elk orgaan, klier en cel in het lichaam wordt beïnvloed door de toestand van de ingewanden, de dikke darm. Het boek gaat in op de omstandigheden die zich kunnen ontwikkelen als de dikke darm verstopt is, biedt verlichting van deze aandoeningen en benadrukt ook preventie. Walker onderzocht elk orgaan en laat de functies van de dikke darm zien en iedere cel die ervoor kan zorgen om een langer en gezonder leven te kunnen leiden.

Verse Groenten en Fruit Sappen

Sappen zijn van fundamenteel belang bij het bereiken van een optimale gezondheid en voor het behandelen van kwaaltjes, en therapeutische combinaties hebben consequent gunstige resultaten gegeven. In deze complete gids voor rauwe sappen en hun elementen wordt uitgelegd hoe U sap therapie kunt gebruiken voor een maximaal resultaat. Het boek beschrijft 150 kwalen en doet de aanbeveling om de sappen te gebruiken, in welke verhouding en waarom.

De Natuurlijke Weg naar een Gezond Leven

Verwijder kunstmatig verwerkt voedsel en schaf natuurlijke voeding aan om te bouwen aan een goede gezondheid. Het boek biedt richtlijnen voor rauw voedsel, zuiver water, lichaamsbeweging en hoe de geest gestimuleerd wordt. Walker beschrijft uitvoerig hoe verwerkt voedsel onze gezondheid vernietigt en biedt inzicht in de destructieve elementen en verontreinigende stoffen die kunnen worden vermeden om een meer levendig leven te bereiken.

Vegetarische Gids voor Dieet en Salade

Het fundamentele doel van eten is om de aanvulling van de chemische elementen in de cellen en weefsels in het lichaam te vullen. Dit boek is zowel een voedings-gids en een kookboek met een breed scala aan recepten voor een evenwichtig natuurlijk dieet, met name relevant voor vegetariërs. Norman Walker heeft betrekking op de effecten van verschillende soorten voedsel, en beveelt combineren van voedsel en dikke darm therapie aan.

Water kan Uw Gezondheid Verzwakken

Schoon, zuiver water is essentieel voor het in stand houden van het lichaam en het drinken van 6-10 glazen dag zal de gezondheid verbeteren. Dit boek gaat in op hoe het water van invloed is op onze gezondheid, en toont het belang van het vermijden van vervuild water. Walker beschrijft de gevaren van openbaar water en de implicaties hiervan voor de gezondheid.

Gewicht Controle, Puur en Simpel

Het bereiken van het ideale natuurlijke lichaamsgewicht voor je lichaam verbetert de werk-functies van het lichaam en helpt bij het bevorderen van een positieve geest. Het boek gaat in op gemeenschappelijke voedingsgewoonten, de resultaten van kunstmatige voeding en de effecten van de elementen in de voeding. Specifieke richtlijnen worden geschetst met praktisch advies, samen met gedetailleerde maaltijd plannen en recepten voor een natuurlijke voeding.