Sap Persen is mijn Weg Naar Gezondheid

Mijn naam is Christine, ik ben 28 jaar en ik woon in Amsterdam. De meeste getuigenissen beginnen zo en dit verhaal kan niet anders beginnen.

Ik zal U vertellen over mijn reis naar gezondheid en fitter worden. Om te beginnen met het verhaal, ik ben een gewone werkende meid die in haar 28ste jaar wilde proberen om de droom waar te maken van het hebben van een perfect lichaam. Ook al ben ik ver van perfect (wat ik leerde, bestaat niet), ik ben elke dag een stap dichter bij het ??bereiken van mijn doel.

Dit is hoe het allemaal begon ....

Ik had overgewicht, chronische rugpijn, allergieën waren de meest ongewenste bezoeker van mijn leven, elke dag thuis gekomen van het werk voelde ik me ellendig. Kijkend in de spiegel maakte ik me boos en kleren die ik leuk vond pasten me niet, waardoor ik gefrustreerd en depressief werd. Klinkt misschien bekend??

Ik heb alles geprobeerd, diëten uit magazines, vasten, voorgeschreven medicijnen, wonder thee uit Narnia, alles wat U zich maar kunt voorstellen, ik was te klaar om een toverdokter proberen en ik maak geen grapje.

Mijn partner Boudewijn, liet me kijken naar een documentaire genaamd Eten doet er toe, bij het zien van mijn ellende, die ik sterk kan aanbevelen, gewone mensen praten over hun reizen naar gewichtsverlies en gezondheid, en geïnspireerd door de documentaire kochten we een Oscar Neo DA1000 sapcentrifuge van Vitality 4 Life.

juicer-oscar-juicing-300x300

Jazeker! Ik kocht een sapcentrifuge! Goed voor mij! Wat nu?

Nou, ik ging naar de supermarkt en kocht veel fruit en groenten. Appel, selderij, spinazie, boerenkool, citroenen, sinaasappels, watermeloen en een aantal andere dingen die ik me niet allemaal kan herinneren. Ik voelde me zo trots, iedereen in de winkel keek naar mijn karretje vol met groentes en dat was een geweldig gevoel!

Zodra ik thuis kwam, was ik klaar om het allemaal tot sap te persen, ik begon met 1 appel en 1 wortel als de basis en voegde selderij, spinazie, boerenkool toe, voegde een lente-ui toe (ik wist niet wat het was), in mijn hoofd had ik zoiets van: als het groen is , pers het, want het is goed voor je. Het was walgelijk, na mijn eerste slok gooide ik het glas in de gootsteen leeg en beloofde mezelf dat ik de sapcentrifuge zou verbranden.

Mijn partner moest lachen en legde me uit hoe het werkt, ik moest de juiste hoeveelheid fruit en groenten gebruiken, en om te beginnen met een combinatie van dingen die ik lekker vond als eerste en gaan experimenteren in de loop van de tijd als ik eraan gewend ben. Het is een zeer milde versie van de sappen die ik momenteel drink, maar het was een geweldige start.

Als U niet gewend bent om sapjes te maken, is mijn advies om te beginnen met wat je kent en verschillende dingen langzaam proberen toe te voegen, sommige combinaties zullen hemels smaken en andere combinaties zijn beter om niet eens herinneren.

Mijn eerste sap recept:

  • 3 x grote Granny smith appels
  • 3 x wortelen
  • 2 x blaadjes van snijbiet
  • 1 x blad van de boerenkool
  • 1 x citroen

Ik zou het leuk vinden als je je beste sap recept op de onderstaande reacties wilt delen.