Wat is een Cold Press Juicer?

U zult wel eerder vers geperst sap hebben gedronken, maar was het levend? Een koude pers juicer is voor een gezondere levensstijl. De sapmachine is ontworpen om levende enzymen en voedingsstoffen uit groenten en fruit te behouden voor een hoge kwaliteit van levend druivensap. Gewoon door wat onderzoek te doen zult U ontdekken dat koude persing sap uitgegroeid is tot een populair concept in de afgelopen jaren.

Het concept van levend sap werd voor het eerst geïntroduceerd door Dr. Norman Walker (1886-1985). Dr Walker verklaarde dat de enzymen in groenten en fruit niet meer levend zijn bij temperaturen boven de 50ºC celsius. Hij legde uit dat elke sapcentrifuge die een hoge-snelheid blad of centrifuge gebruikt, wrijvingswarmte maake die leidt tot de vernietiging van enzymen.

Koude persing "levende sapcentrifuges" maken gebruik van een vijzel en een stamper werking om diepgewortelde voedingsstoffen en enzymen gevonden in groenten en fruit los te maken. De trage rotaties per minuut (rpm) in koude persings juicers zorgen ervoor dat dit proces niet verstoort wordt, zodat de cellulaire structuur van groenten en fruit behouden blijft en de kostbare enzymen en voedingsstoffen het dichtst bij de natuurlijke vorm blijft.

 

Het eten van rauwe groenten en fruit heeft aangetoond dat er opmerkelijke reinigende en vernieuwende effecten op het lichaam geleverd worden. Er wordt gesuggereerd dat de meeste volwassenen niet aan de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid van groenten en fruit inname komen, en het maken van sap is uitgegroeid tot een moderne manier om dit toch te bereiken. Sap maken zal Uw lichaam voorzien van een sterk geconcentreerd voedingsstof rijk drankje. Voor optimale prestaties moeten de sappen onttrokken worden zonder vitale enxymen te vernietigen door middel van warmte. Koude persings sapcentrifuges werken langzaam. 75-100 toeren per minuut. Dit zorgt ervoor dat de machine zachtjes de vitale voedingsstoffen uit verse producten knijpt. Koude persing sapmachines malen meer vezels en werken veel grondiger dan centrifugale sapmachines om meer voedingsstoffen vrij te geven.

De Oscar 900 VitalMax, Oscar Neo DA 1000, BioChef Atlas Whole Slow Juicer, BioChef Axis Compact en de Handmatige Roestvrije Slowjuicer zijn allemaal Koude pers sapmachines.

De Hippocrates is een soort van koude persings sapcentrifuge, maar maakt gebruik van een twee-versnelling onttrekkings methode in plaats van een vijzel en stamper werking.

Bij besteding van geld aan producten om sap te maken, wilt U er wel zeker van zijn dat U een sapcentrifuge aanschaft die kwaliteitssap levert, en de grootste hoeveelheid sap uit de vruchten onttrekt. Het lijkt misschien een hoop geld om te besteden aan een keukenapparaat, maar het kopen van een koude persing sapmachine is een van de beste investeringen die U ooit zult maken voor Uw gezondheid en welzijn. Bij Vitality4Life willen wij dit in perspectief plaatsen: Door de aankoop van een koude persing sapcentrifuge, zult U het aankoopbedrag makkelijk weer terugverdienen door besparingen op de kruidenier of supermarkt, en verbetering van Uw gezondheid.

Welke adviseren wij?

Oscar Neo DA 1000 Ultem krachtige sapmachine

oscar neo da1000 vitalit4life

 

 • Uitstekend resultaat voor kool, spinazie, wortel, en zacht fruit zoals peer en ananas
 • Inclusief nieuw ontwikkeld receptenboek
 • 20-jaar garantie op de motor en 10-jaar op de onderdelen
 • Multifunctioneel, maakt pasta, brood, gehakt, notenpasta, dips, bevroren desserts, en puree
 • Fluisterstille werking in tegenstelling tot centrifugale sapmachines.
 • Inclusief multifunctionele tuutjes.
 • Levende enzymen tot 48 uur zonder afbreekbaarheid voedingsstoffen
 • Hoog niveau voedingsstoffen in de gesteste sappen

Greenpower Hippocrates twee-versnelling sapmachine

hippocrates vitality4life

 

 • Uitstekende resultaten voor rode biet, wortel en vruchten zoals granaatappel en druiven
 • Gebruikers DVD inclusief bij de aankoop
 • Voorzien van grote pulpcontainer voor grotere hoeveelheid sap
 • Kan tarwegras produceren, gerst gras, luzerne, en zaden zoals sesam en pompoen
 • Kan gebruikt worden als keukenmachine voor notenpasta en dips, vleesmolen, sojamelk en tofu maken, bevroren desserts en babyvoeding maken en ook nog perper en tevens een koffiemolen
 • Inclusief nieuw receptenboek
 • Stille geluidsniveaus
 • Sappen blijven tot 48 uur houdbaar zonder afbreekbaarheid voedingsstoffen
 • 12 jaar garantie op de motor en onderdelen