Water: waarom is het zo belangrijk?

Tegenwoordig is men meer bewust van wat men in in hun lichamen stoppen maar zien vaak 1 ding over het hoofd. Het voorwerp dat het potentieel heeft je bloodstelling aan vele chemicaliën en verontreinigende stoffen tot wel 10 keer per dag of meer te verminderen. Dit essentiele gezondheids en schoonheids product is een water filter.

Nederlands kraan water is van uitstekende kwaliteit. Ons water wordt streng gecontroleerd en het bevat vele mineralen welke goed zijn voor je lichaam. Kraan water bevat echter ook een massa aan verdachte chemicaliën; calcium (kalk), lood, ammoniak, roest, pesticiden, herbiciden en andere chemicaliën (welke in ons grond water kunnen lekken via de landbouw).

Uw drink water stroomt door pijpen die vol zitten met slijm, opgebouwde calcium (kalk) en roest. Het huis waar U in leeft is misschien maar een paar your oud, afhankelijk van waar uw woont, de leidingen in de grond kunnen wel honderden jaren oud zijn! Hoe vaak wordt dit netwerk van leidingen in de grond nu schoongemaakt?

Als U uw water niet filtreert dan wordt uw lichaam het filter en moet uw huid met deze verontreinigingen verdragen. Door het water dat uw huis binnenkomt te filtreren, verbetert u niet alleen de gezondheid van uw huishoudelijke water maar zult u ook een verschil merken in uw huid en uw gehele welzijn. De kwaliteit van het water dat door elke cel in uw lichaam wordt geabsorbeerd is van grote invloed op uw gehele gezondheid en welzijn. Water vertoont veel voordelen inclusief het ontgiftigen van het lichaam, verhelderen en hydrateren van de huid en om uw huid structuur en verschijning te onderhouden. Water smeert en verzacht uw gewrichten, water reglementeert uw lichaams temperatuur en houd uw lichaamscellen sterk en gezond.

Veel mensen realiseren zich niet dat het wassen van Biologische producten in ongefiltreerd water zinloos is. Vergelijkbaar met het wassen van uw gezicht met een Biologisch schoonmaak product al gebruik makend van ongefiltreerd water. U brengt meer water (door te douchen) aan, aan uw huid dan uw hydraterende gezichtscreme, dus waarom geen schoon (gefiltreerd) water?

Wij mensen bestaan uit ongeveer 50-70% uit water, we hebben dagelijks vers water nodig om te functioneren. De gemiddelde mens verliest ongeveer 2.5 – 3 liters water per dag en drinkt ongeveer 75.000 liters water in een leven. Waarom zou U uw water niet filtreren? 75.000 liters is erg veel, denk eens aan de aantallen calcium (kalk), roest en andere chemicaliën die U ook inneemt?

U weet wat er gebeurt met uw douchekop of uw (af)wasmachine wanneer er een opbouw van calcium (kalk) is. Ongefiltreerd water drinken heeft invloed op al uw organen. Zorg goed voor uwzelf en uw huishouden met een water filtratie systeem.

Stop op de goede weg naar een gezondere levensstijl en bekijk de verschillende water filtratie systemen die Vitality 4 Life aanbiedt.