Gezonde Snacks Traktaties Gedroogd Vlees Broodjes Met de BioChef Voedsel Droogoven

De Bio Chef waterafscheider of droogovenr is een veelzijdig keuken apparaat, waarmee U gezonde snacks, brood alternatieven, gedroogde biefstuk en meer kunt maken.

Gedroogd fruit rolletjes

Door het mengen van Uw favoriete fruit combinaties kunt U echte fruitrolletjes of plakjes maken, verminderd met suiker, zout en conserveermiddelen die vaak toegevoegd zijn in bereide kant en klaar levensmiddelen.

Gezonde groentechips, crackers en snacks

Maak Uw eigen gezonde chips door eenvoudigweg de producten te snijden en te drogen in de tijd die ervoor staat. De tijden staan in het receptenboek. U kunt eigenlijk alles drogen, maar voorbeelden zijn rode bieten, courgettes, zoete aardappel. Besprenkelt met zeezout maakt dit een heerlijke snack. Een ander favoriet recept is om omega-3 vezel zaden te mixen met water en kruiden, vorm ze in platte schijven en droog in de droogoven.

Bespaar geld door Uw eigen gedroogde biefstuk te maken

Voor degenen die graag vlees eten, droog het zelf en U zult aanzienlijk besparen op de kosten. Vlees of zalm kan worden ingewreven met smaken van Uw voorkeur en daarna gedroogd worden.

Gedroogde Bloemen en Creaties

Dit apparaat kan worden gebruikt om droogbloemen veel sneller te drogen dan bij luchtdroging en de kleur wordt lichter en zal niet vervagen.