Pilates Machines

Meer informatie over het kwaliteitspakket Pilates Equipment van Byron Bay Pilates Co - gebouwd voor zowel de thuis Pilates-enthousiast of de professionele Pilates-studio!

Het assortiment omvat Commercial Reformers, Vouwbare Reformatoren, Trapeze Tables, Trapeze Reformator Combos, Spine Corrector Barrels, Pilates Stoelen, en accessoires. Ons assortiment Pilates Equipment is perfect voor zowel thuis als commercieel studio en bieden zowel retail als groothandel opties. Alle producten van Byron Bay Pilates Co. worden ondersteund door Vitality 4 Life's:

✓ Gratis verzending naar Nederland

✓ Gratis retourneren binnen 30 dagen

✓ Prijs match garantie Hoogwaardige materialen en vakmanschap

Ontwikkeld en ontworpen in Byron Bay, Australië omvat het gehele assortiment Pilates Equipment zowel hoogwaardig vakmanschap als premiummaterialen met de modernste productietechnologie om Pilates Equipment te leveren die betaalbaar is en is ontworpen om het leven te verlengen.

Elk stuk van de apparatuur is met de hand afgewerkt, geschuurd en gekleurd voor een prachtig glanzende en professionele afwerking. Het hele assortiment is gemaakt van A-grade Duits beukenhout, dat geleverd wordt met een levenslange houtgarantie. Alle veren, onderdelen en accessoires komen met thuis en commerciële garanties. Of u nu een enthousiast of beginner bent, kunt u vertrouwen dat uw Byron Bay Pilates Co-machine voor vele jaren een uitstekende prestatie biedt.

Waarom Byron Bay Pilates Co?

Vitality4Life is de afgelopen 10 jaar in de wereld beroemd geworden voor betaalbare, maar toch hoogwaardige Pilates-apparatuur. We voelen ons dat we eindelijk een scala aan apparatuur hebben gevonden die precies bij Byron Bay Pilates Co past!

Er zijn een aantal redenen waarom we denken dat dit bereik een van de beste ter wereld is:

✓ Kwaliteit materialen met levensduur hout / frame garantie

✓ Vloeibare en naadloze wagen overbrenging op alle hervormers via 8-wiel wagen systeem

✓ Premium afwerking voor professioneel materiaal

✓ Minimale schroeven of stukjes - Focus op sterke en stabiele structuren

✓ Sterke en duurzame verpakking voor veilige levering aan uw deur

✓ Gemakkelijke of minimale montage vereist

Bent u op zoek naar een Pilates Studio of heeft u een bestaande studio die behoefte heeft aan nieuwe apparatuur? Het complete gamma van Byron Bay Pilates Co apparatuur is verkrijgbaar in groothandel, met distributie-, export-, commerciële en meervoudige hoeveelheid kortingen beschikbaar. Voor meer informatie, bezoek onze pagina hier: Wholesale Pilates Equipment.