Blenders

Het veelzijdige keukenapparaat die je niet wilt missen

In de afgelopen jaren hebben hoge kracht blenders meer aandacht gekregen als meer en meer huishouden verlangen naar goede kwaliteit keukenapparaten. Deze nieuwe blenders nemen mengen tot een nieuw niveau: ongelooflijk soepele consistentie en ze zijn in staat om andere soort taken uit te voeren zoals ijs breken, warme soep maken, deeg kneden en meel maken.

Vitality 4 Life loopt voorop op het gebied van technologische ontwikkelingen in "super blenders". We concentreren ons op bruikbaarheid van de machines om de ervaring voor de klant gemakkelijker en eenvoudiger dan ooit te maken.

Er zijn een aantal bekende merken van high performance blenders op de markt, met vrij grote verschillen in prijs, gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit. Bekijk onze video van twee van de ‘best of class’ super blenders, de Vitamix Total Nutrition Centrum en Vitality 4 Life's eigen BioChef Living Food Blender.

Blenders behoren tot de meest veelzijdige keuken apparatuur die u kunt kopen. Van ingrediënten snijden tot het maken van soepen en smoothies, blenders kunnen een Chef’s beste vriend zijn.

Het kiezen van een Blender

Vóór de aankoop van een blender moet u goed nadenken over wat u wilt van het apparaat. Terwijl alle blenders een aantal basisfuncties met elkaar delen, kunnen hun macht en mogelijkheden variëren. De vorm, grootte en esthetiek van blenders kan ook een factor zijn, vooral als uw keuken werkruimte beperkt is of als u in een commerciële keuken werkt en alle apparaten in overeenstemming moeten zijn met een bepaalde stijl of gevoel.

Dankzij de groeiende populariteit van 'smoothies on the go", zijn meer en meer mensen geïnteresseerd om blenders thuis te hebben. De beste blender uitkiezen kan het verschil maken tussen een blender die jaren duurt en een blender die na 6 maanden vervangen moet worden.

Het is belangrijk om op deze functies te letten:

  • Grootte
  • Stijl
  • Macht
  • Variabele snelheden
  • Pitcher capaciteit
  • Messen
  • Lawaai
  • Gemakkelijke reiniging
  • Energieverbruik
  • Garantie lengte

De meeste blenders hebben een kruik capaciteit van 1-2 liter, maar als u soep en smoothies wil maken moet u ervoor zorgen dat de blender genoeg capaciteit heeft.

De mogelijkheid om snelheid aan te passen kan ook belangrijk zijn. Als het idee is om milkshakes of ijsjes te maken dan is het belangrijk om een krachtige motor te hebben en dat het blad veel veerkracht heeft.

De Vitality 4 Life Blender Reeks

Ons assortiment bestaat uit de beste blenders op de markt. Hoog aangedreven, gemakkelijk te gebruiken, veelzijdig en gemaakt met behulp van de meest duurzame en ethische materialen. Alle blenders zijn ontworpen en ontwikkeld in overeenstemming met onze bedrijfsethiek en streven naar perfectie.

De BioChef High Performance Blender

De BioChef High Performance Blender is ideaal voor het vermalen van groente en fruit in heerlijke fijne smoothies. Met verschillende snelheden kan het ook worden gebruikt om koffiebonen te malen, hete soep te bereiden, ijsjes maken, kruiden hakken en zelfs deeg kneden. Zijn veelzijdigheid en duurzaamheid biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in vergelijking met andere soortgelijke blenders. De bladen van de BioChef Blender zijn gemaakt van Japanse roestvrij staal, binnen een 2-liter polycarbonaat kruik.

De BioChef Living Food Blender

Kwa blending technologie is er niet veel beters te krijgen dan BioChef Living Food Blender. Krachtig genoeg om zelfs een ??glimlach op het gezicht van de meest veeleisende smoothie lover te krijgen, het is in staat om rauwe groenten, vel en zaden met gemak te verpulveren. In tegenstelling tot de meerderheid van de blenders op de markt, worden de waardevolle voedingsstoffen en enzymen die rauwe producten bevatten gespaard door BioChef.

BioChef Living Food Blender maakt gebruik van de allernieuwste microprocessor, waardoor het ongelooflijk eenvoudig is om te gebruiken. Met een touch LCD-scherm en Enzyme Protection Technology is het in staat is om de hitte in de blender te meten om voedingsstoffen in de producten te beschermen. Het bevat ook een handige automatische overbelasting functie en micro veiligheidsschakelaar.

The Living Eten Blender is ideaal voor gezonde voeding liefhebbers op zoek naar voedzame maaltijden die snel te maken zijn. De mooie design en kleuren maken het een opvallende toevoeging aan uw collectie van keukenapparatuur.

We Hebben Alleen Blenders die Makkelijk zijn om Schoon te Maken

Wij haten schoonmaken! In feite hebben we voorkeur voor toestellen die niet alleen snel en efficiënt zijn, maar die ook opruimen achteraf wat makkelijker maken. BioChef blenders zijn bijzonder snel schoon te maken. Vul gewoon de kruik half vol met warm water, giet er een beetje van je dagelijks afwasmiddel in, zet de deksel erop en zet hem aan. Slechts vijf seconden op hoog niveau is genoeg. Giet het water weg en de blender zal er zo goed als nieuw uitzien.

Moet ik Juicen of Blenden?

Sappen en smoothies smaken beide heerlijk, zijn makkelijk te maken en bieden fantastische voordelen voor de gezondheid. Alles dat heerlijke, verse groenten en fruit gebruikt in hun ruwe vorm is goed voor het lichaam. Maar er zijn enkele duidelijke verschillen tussen sap maken en producten mixen of ‘blenden’.

Gewoonlijk maken blenders het sap niet los uit de pulp op dezelfde manier als een slowjuicer. In plaats daarvan wordt alles door elkaar gemengd - vezels en al.

Echter onze blenders zijn wel in staat om het sap te scheiden van de vezels zodat het gemakkelijker te verteren is voor het lichaam. Deze techniek bevordert de afgifte van fytonutriënten in de bloedstroom en levert echte gezondheidsvoordelen.

Het verschil tussen een BioChef blender en een slowjuicer is dat de vezel in het sap blijft. Daarom neigt voedsel uit de blender vullender te zijn dan een sapje, omdat de vezels de maag vullen en ook daarom worden smoothies en soepen beschouwt als hele maaltijden.

In feite is voedsel dat uit de BioChef komt een superfood on-the-go - waardoor het de beste gewichtsverlies "fast food" is waar je op zou kunnen hopen.

Terwijl de sappen minder vullend zijn, bieden ze veel meer voedingsstoffen in één enkele portie - zowel van groenten en fruit. In feite is een interessant verschilpunt tussen sappen en gemengde dranken zoals smoothies dat het minder wenselijk is om fruit en groenten te combineren in een blender. Niet alleen zijn de smaken moeilijker te trouwen, maar het kan ook een impact hebben op de werking van uw spijsverteringsenzymen.