Handmatige Slowjuicers

Een handmatige slowjuicer haalt sap uit hard of zacht fruit en groenten en heeft weinig voorbereiding nodig. Met deze slowjuicer heeft u de mogelijkheid om zowel vers geperste sappen te maken of voedsel te bewerken (b.v. noten om noten boter te maken). Er zijn verschillende maten beschikbaar afhankelijk van wat u nodig heeft, en modellen kunnen gemaakt zijn van roestvrij staal of plastic.

Vitality 4 Life’s doel is om onze klanten het allerbeste in slowjuicers en cold press juicers aan te bieden.

Conventionele sapcentrifuges werken op de volgende manier: ze centrifugeren het sap uit de ingrediënten door de producten (fruit, groenten en andere ingrediënten) op hoge snelheid rond te draaien. Dankzij de centrifugale kracht wordt het sap door kleine gaatjes geperst en blijft alle afval in een interne bak. Een sapcentrifuge werkt goed voor fruit met hoog vloeibare inhoud, maar is erg luidruchtig en de hitte van de centrifuge vernietigd alle waardevolle enzymen.

Slowjuicers of cold press juicers worden zo genoemt omdat ze groenten en fruit ‘knijpen’ op lage snelheid in plaats van centrifugeren. Onze reeks juicers gebruiken de allernieuwste koude pers technologie zodat het sap alle voedingsstoffen, vitaminen en enzymen behoudt. De kwaliteit van het sap van een slowjuicer is niet alleen superieur in voedingswaarde, maar het kan ook worden bewaard tot 48-72 uur.

De recente vooruitgang in cold press juicing is het vermogen om hele stukken fruit en groenten te verwerken dankzij de brede mond (Big Mouth). In deze video vergelijken we twee van 's werelds beste slowjuicers: de Kuvings B6000 Juicer en de BioChef Atlas Whole Slow juicer. Bekijk onze vergelijking tussen de twee modellen om te zien welke sapmachine beter presteert in de ‘hele appel’-test:

Er zijn 2 soorten extractie methoden voor gehele slow juicer sap machines; de eerste met een mes zoals het Kuvings model en de tweede met fliptop ontwerp zoals de BioChef Atlas Whole Slow juicer . Bekijk onze video om te zien welke sap machine het beste presteert in de hele appel test.

Een van de makkelijkste, meest plezierige en zeer voedzame methode om alle voedingsstoffen, enzymen, vitaminen en mineralen in een sapje te krijgen is met behulp van een cold press juicer. Vitality 4 Life heeft de beste slowjuicers ter wereld die de maximale hoeveelheid sap en voedingsstoffen verzorgen. Onze gezonde slowjuicers zijn duurzaam, compact, makkelijk schoon te maken, en bieden grote waarde voor de prijs.

Onze staff gebruikt onze juicers elke dag, dus ze hebben veel praktische kennis en tips indien nodig. Neem contact met ons als u informatie en advies wilt over welke juicer voor u geschikt is.