Vitality4Life

Ons verhaal

 

“De belangrijkste actie die een persoon kan nemen om zijn vitaliteit te verbeteren is de inname van rauw voedsel en zuiver water te verhogen” 
(Roger Akins)

 

Vitality 4 Life is een Australisch bedrijf, en is gelegen in het prachtige Byron Bay in Noord NSW. Wij hebben een team van toegewijde individuen die gepassioneerd zijn over zowel gezondheid alswel de producten van Vitality 4 Life.

 

Eigenaar en bedrijfsleider, Roger Akins, ontdekte voor het eerst slowjuicers in de late jaren 1980. Zijn inzicht in het belang van rauwe voeding en zijn persoonlijke ervaringen met het gebruik van rauwe groenten en fruit schakelde zijn gezondheid om; Roger zag slowjuicers als wonder machines. Machines die ervoor zorgen dat een levend sap direct in de bloedstroom word opgenomen. Machines die het makkelijk maken om een grote hoeveelheid vruchten of groenten te consumeren in één glas. Zijn ongelooflijke passie voor slow juicers en rauw voedsel was het begin van Vitality 4 Life.

 

Roger begon vervolgens met het uitbreiden van zijn kennis met de lessen van Dr Norman Walker en andere gezondheidswerkers. Een dergelijke persoon was Brian Clements, directeur van het Instituut van Hippocrates. Samen met Brian, ontwikkelde Roger de GreenPower Hippocrates Twin Gear Juicer en begonnen ze deze te importeren naar Australië. Dit was het begin van de cold press juicing industrie in Australië en in feite voor het grootste deel van de westerse wereld!

 

Sindsdien zijn cold press juicers verder ontwikkeld; ze kleiner, compacter en gemakkelijker te gebruiken en schoon te maken zonder de kwaliteit van het sap te verminderen.

 

De slowjuicer is nu mainstream geworden en de algemene consument is meer bewust van hun gezondheid en de voordelen van rauw voedsel. Vandaag hebben we een brede selectie van slowjuicers voor alle individuele behoeften en eisen.

 

Ons Vitality 4 Life product assortiment is ook uitgebreid. Rauw voedsel, levend sap, zuiver water, schone lucht en holistische oefening zijn, geloven wij, de fundamenten van een goede gezondheid en vitaliteit en we zijn trots om dit aan onze klanten aan te bieden.

Vitality 4 life heeft kantoren in Australië, Verenigd Koninkrijk, Nieuw-Zeeland en Europa en verzend wereldwijd producten.

 

Als pioniers in de gezondheidszorg-industrie, zijn wij toegewijd aan het vinden van het allernieuwste in gezondheidstechnologie. We reizen de hele wereld over om u de beste internationale merken zoals Aquasana en Joraform aan te bieden, en met behulp van onze uitgebreide kennis ontwerpen en ontwikkelen wij onze eigen merken zoals BioChef en Oscar. 

In het Verenigd Koninkrijk en Europa vindt u ons in winkels zoals Selfridges & Co, Fenwick, Art of Living en The Good Cook Shop.

 

Een ander project die dicht bij ons hart is Mullum Sari; een wereldklasse gezondheid en detox center, gelegen in Mullumbimby, NSW Australië. In samenwerking met Vitality 4 Life, is Mullum Sari uitgegroeid tot een van de beste detox centers in Australië.