Veilig winkelen met vitality 4 Life

Winkellen met vertrouwen

Koop met gemoedsrust bij Vitality 4 Life. We streven naar het leveren van de kennis, ondersteuning en begeleiding om ervoor te zorgen u het meeste uit uw aankoop krijt bij ons, zelfs als het 1 dag of 10 jaar na aankoop is.

Echte kwaliteit, waarde en service bieden we op al onze producten. Met meer dan 25 jaar als een leider en innovator in de gezondheids- en fitness-industrie hebben we de ervaring en de middelen om de hoogste kwaliteitsproducten aan onze klanten aan te bieden. Wij zijn zo overtuigd dat u zult genieten van uw vitality 4 Life goedgekeurd Product en wij nodigen u uit om het te proberen met onze 30 dagen geld terug garantie.

Vitality 4 life neemt alle voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw winkel ervaring met ons veilig en vertrouwd is. Wij willen onze klanten met vertrouwen laten weten dat hun persoonlijke gegevens en de betalingsgegevens veilig zijn.

Credit Card gegevens worden niet opgeslagen wanneer u gebruik maakt van de creditcard betaalmethode, daarvoor is er een veel lager risico voor het hebben van gestolen of misbruikt details gegevens. Credit card gegevens worden gecodeerd om het minimaliseren van de Vakgroep van unauthorised verspreiding of toegang.

Bij betaling via Paypal maakt u een veilige transactie zonder uw gedetailleerde accountgegevens. PayPal zorgt ervoor dat deze informatie privé blijft terwijl zij ook gegarandeerd 100% bescherming tegen ongeautoriseerde betalingen die zijn verzonden vanaf uw account.

Vitality 4 Life maakt gebruik van SSL (Secure Sockets Layer) voor het beveiligen van de communicatie tussen uw browser en de Vitality 4 Life site. U kunt zien dat een website veilig is als 'https' zichtbaar is in de URL (zie je het tijdens de transactie).

Firewalls zijn ook gebruikt de vitality 4 Life om servers te beschermen tegen indringers. Web application firewalls dragen bij aan het voorkomen van gemeenschappelijke methoden van de aanval.