Waterfilters

Onze Waterfilters

Het menselijke lichaam bestaat voor 70% uit water, dus het is erg belangrijk om de beste kwaliteit water te drinken. Meer water drinken op een dagelijkse basis kan uw immuunsysteem verbeteren, het geeft energie, houdt uw huid soepel en jong, verminderd hoofdpijn en vermoeidheid en verlichten de pijn in gewrichten. Investeren in een top kwaliteit water filtratie systeem zal gehydrateerd blijven gemakkelijker maken, als je gezond, omdat u dan fris en schoon water beschikbaar heeft.

Bij Vitality 4 Life verkopen en distribueren we verschillende soorten water filtratie systemen.

Aquasana is een Amerikaans, best-of-class waterfiltratie bedrijf; hun producten zijn ontworpen om een ​​revolutie te brengen in het water dat u thuis drinkt. Hun aanbod omvat drinkwaterfilters, douche filters en waterfiltratie onderdelen voor het hele huis. Elke filter verwijdert meer dan 60 schadelijke stoffen uit het water.

De Aquasana producten verwijderen chemische stoffen, zoals chloor, lood, VOS, THM, MTBE en bacteriën zoals Cryptosporidium en Gardia uit douchen en drinkwater. De Aquasana Whole House Filters zullen deze chemische stoffen en bacteriën verwijderen van al het water dat in uw huis binnenkomt, wat tap water drinken veilig maakt.

Alle Aquasana waterfilters kunnen eenvoudig vervangen worden en alle klanten hebben toegang tot het Water 4 Life programma. Als u zich opgeeft voor het Water 4 Life programma ontvangt u automatisch een nieuwe set waterfilters op het moment dat ze moeten worden vernieuwd (afhankelijk van de behoeften van uw gezin). Dit betekent dat u kan vergeten wanneer de waterfilters veranderd moeten worden! Met het Water 4 Life programma wordt uw garantie automatisch naar een "levenslange garantie" gebracht, wat betekent dat we een deel van de filters kosteloos vervangen.